Πώς να απαλλαγείτε από τις αιμορροΐδες

Οι αιμορροΐδες είναι ένα πλέγμα από αρτηρίες και φλέβες, το οποίο υπάρχει φυσιολογικά στο τέλος του εντέρου μας, ως μέρος του σώματός μας. Μας είναι δηλαδή απαραίτητες για να μην παθαίνει διαρροή το έντερό μας, οπότε σε καμία περίπτωση δεν τις αφαιρούμε, παρά μόνο τις θεραπεύουμε!

➡Άρα, όταν λέμε «Έχω αιμορροΐδες», εννοούμε «Έχω αιμορροϊδοπάθεια», δηλαδή παραμορφωμένες αιμορροΐδες που δεν μου επιτρέπουν φυσιολογική λειτουργία του εντέρου. Και όταν λέμε «Πώς να απαλλαγείτε από αυτές», εννοούμε από την πάθηση αυτών, όχι από αυτές καθεαυτές.

🔴 Προσοχή: Οι αιμορροΐδες είναι φυσιολογικό και απαραίτητο μέρος του σώματός μας, το οποίο πρέπει να θεραπεύεται και όχι να αφαιρείται!

Γιατί παραμορφώνονται οι αιμορροΐδες μας;

Η μορφολογία τους μπορεί να αλλάξει εξαιτίας παραγόντων, που σχετίζονται με κληρονομικότητα και διατροφή. Στην εποχή μας όμως επιδρούν σημαντικά και άλλοι παράγοντες, όπως είναι το στρες και η χρήση αντιβιοτικών.

Τι να κάνετε για να θεραπεύσετε το πρόβλημα της αιμορροϊδοπάθειας;

Εφόσον το πρόβλημα είναι χρόνιο και δεν υποχωρεί, η καλύτερή σας επιλογή για τη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας είναι η η αιμορροϊδοπλαστική με laser. Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη μέθοδο θεραπείας, που ξεπερνά σε τεχνική και αποτέλεσμα, όλες τις προηγούμενες, καθώς:

✅Δεν επηρεάζει τον σφιγκτήρα

✅Συρρικνώνει τις προβληματικές αιμορροΐδες

✅Δεν έχει επιπλοκές

✅Διαρκεί μόνο 15 λεπτά

✅Εξασφαλίζει μόνιμο αποτέλεσμα κατά 98%

Γιατί να εμπιστευτείτε τον Δρ. Αλκιβιάδη Παππά;

Η παραπάνω τεχνική για να είναι αποτελεσματική προϋποθέτει εμπειρία και εξειδίκευση. Ο Δρ. Αλκιβιάδης Παππάς πρωτοπορεί στην εισαγωγή αυτής της μεθόδου στη χώρα μας καθώς και στην εξέλιξή της, όπως και στην εξέλιξη θεραπειών παθήσεων της περιοχής του πρωκτού με εφαρμογή laser.

Ο Δρ. Αλκιβιάδης Παππάς έχει αντιμετωπίσει πάνω από 11.000 περιστατικά παθήσεων της περιοχής του πρωκτού, με τα περισσότερα από αυτά να αφορούν σε θεραπεία αιμορροϊδοπάθειας. Οι ασθενείς που έλαβαν θεραπεία, είχαν πρωτοποριακά εντυπωσιακή πορεία με επιτυχία 98% και υποτροπές 2%, χωρίς κανένας από αυτούς να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε επιπλοκή.

Σημαντικές παράμετροι που διασφαλίζουν το αποτέλεσμα

Παράμετρος 1η: Όλες οι επεμβάσεις εφαρμόζονται αποκλειστικά από τον Δρ. Αλκιβιάδη Παππά, Χειρουργό-Ειδικό Πρωκτολόγο, Διευθυντή Χειρουργικού Πρωκτολογικού Τμήματος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Ψυχικού, Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παράμετρος 2η: Στην εξαιρετικά μικρή περίπτωση (2%), που η θεραπεία δεν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο Δρ. Αλκιβιάδης Παππάς επαναλαμβάνει τη θεραπεία, διασφαλίζοντας οριστικά το αποτέλεσμα.

Γνωρίστε τον χειρουργό: Ο Δρ. Αλκιβιάδης Παππάς πρωτοπορεί στην Ελλάδα από το 2009, αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας μεθόδους με βάση την εφαρμογή laser τελευταίας γενιάς, που αντιμετωπίζουν τις παθήσεις πρωκτού και εντέρου με τη λιγότερο δυνατή παρέμβαση, ώστε να διασφαλίζουν μόνιμη θεραπεία και -το κυριότερο- χωρίς επιπλοκές. Οι επεμβάσεις με laser για τη θεραπεία αιμορροΐδων, κύστης κόκκυγα, περιεδρικού συριγγίου και ραγάδας πρωκτού, είναι σύντομες (διαρκούν μόλις 15 λεπτά) και ανώδυνες. Δεν χρειάζονται νοσηλεία και επιτρέπουν στον ασθενή να επιστρέψει στις δραστηριότητές του από την επόμενη κιόλας ημέρα.