Αιμορροΐδες – Θεραπεία με laser

aimoroides-300x195Η θεραπεία για τις αιμοροιδες έχει αλλάξει ριζικά και δεν έχει πλέον καμία ταλαιπωρία ή επιπλοκή για τον ασθενή. Στην περιοχή που βρισκονται οι αιμοροϊδες γίνεται μια πολύ απαλή παρέμβαση με τη χρήση ειδικού λέιζερ. Η θεραπεία για τις αιμοροίδες με laser διαρκεί μόλις 15 λεπτά και δεν προκαλεί καθόλου πόνο.

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται από το proctoclinic ονομάζεται «Ολική Αιμορροϊδοπλαστική με Laser» και είναι ό,τι πιο σύγχρονο και ασφαλές έχει να επιδείξει η ιατρική επιστήμη και τεχνολογία για τη συγκεκριμένη πάθηση. (βλέπε video)

Μετά τη χρήση των υπερήχων για μια δεκαετία και πλέον (1996-2008) με τις γνωστές τεχνικές HAL-RAR,THD,TRILOGYή HELP η χρήση του σύγχρονου laser και ειδικής οπτικής ίνας είναι η δεύτερη μεγάλη επανάσταση στη θεραπεία των αιμορροίδων.

Ασφαλώς, η κατάρτιση του εξειδικευμένου ιατρού είναι που κάνει τη διαφορά σε συνδυασμό με τη πολυετή εμπειρία. Η εφαρμογή επιτυχημένης θεραπείας για τις αιμοροιδες με laser σε παραπάνω από 11000 περιστατικά παθήσεων πρωκτού, από τον δρ. Αλκιβιάδη Παππά, μπορεί να σάς εγγυηθεί ασφαλές και μόνιμο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ GOOGLE

Ολική Αιμορροιδοπλαστική με laser: Η ασφαλέστερη και οριστική θεραπεία

hemorrhoids_large-asfnalskjfdgn-300x158Η αιμορροιδοπάθεια, όπως ονομάζεται, δεν είναι κάτι το ασύνηθες. Απεναντίας παρουσιάζεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Και η παραμέλησή της, δυστυχώς, επίσης δεν είναι κάτι το ασύνηθες. Πολλοί είναι οι ασθενείς που υπομένουν την αιμορραγία και τον πόνο, φοβούμενοι ίσως τις επιπλοκές από μία τέτοια επέμβαση.

Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην τα τελευταία χρόνια και οι παλιές τεχνικές, όπως ήταν η χειρουργική εκτομή, έχουν πια πάψει να χρησιμοποιούνται. Ενώ και η χρήση της μεταγενέστερης και μακράν καλύτερης τεχνικής, που ήταν η απολίνωση με υπέρηχο, τείνει να εκλείψει εξαιτίας των συχνών υποτροπών που παρουσίαζε, αλλά και εξαιτίας της αντικατάστασής της από την πραγματικά επαναστατική τεχνική της χρήσης Laser.

Το proctoclinic πρωτοπορεί στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, ως προς τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας Laser για την αντιμετώπιση των παθήσεων του πρωκτού, ήδη από το 2009, οπότε έχει θέσει σε εφαρμογή την μέθοδο της αιμορροιδοπλαστικής.

Η θεραπεία λειζερ εφαρμόστηκε σε χιλιάδες ασθενείς, εξελίσσοντας την και αυξάνοντας το ποσοστό επιτυχίας, το οποίο πλέον αγγίζει το 98%.

Αυτή η εξελιγμένη εφαρμογή λέιζερ ονομάζεται « Ολική Αιμορροϊδοπλαστική με Λέιζερ (Total LHPκαι εφαρμόζεται αποκλειστικά από το πρωκτολογικό κέντρο «Proctoclinic», αποτελώντας μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις σε αυτήν τη μακροχρόνια πορεία έρευνας και χειρουργικής  πρακτικής του Δρ. Αλκιβιάδη Παππά.

Η διαφορά των δύο αυτών μεθόδων αιμορροϊδπλαστικής με laser είναι ότι η Εξελιγμένη Ολική Αιμορροϊδοπλαστική με Laser (Total LHP), σε σχέση με την απλή «Αιμορροϊδοπλαστική με Laser (τεχνική LHP), εφαρμόζεται ταυτόχρονα σε όλο το δακτύλιο και σε όλο το μήκος του πρωκτικού σωλήνα συρρικνώνοντας το αιμορροιδικό πλέγμα στο συνολό του και όχι μόνο τους διογκωμένους όζους αντιμετωπίζοντας πλέον εύκολα  όλα τα είδη της αιμοροΐδοπάθειας (3ου και 4ου βαθμού), ανεξαρτήτως μορφής και βαθμού. Μετά από αυτή την εξέλιξη η αφαίρεση των αιμορροίδων δεν απαραίτητη σε καμία περίπτωση. (βλεπε αλμπουμ)

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζει ο ασθενής ότι η επιλογή του τρόπου αντιμετώπισης της αιμοροΐδοπάθειας δεν εξαρτάται από το βαθμό τους, αλλά αποκλειστικά από τη χειρουργική εμπειρία και την ιατρική τεχνογνωσία του χειρουργού.

Η αιμορροϊδοπλαστική με Laser είναι μία ανώδυνη μέθοδος, ελάχιστα επεμβατική που διαρκεί λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά και διενεργείται υπό ελάχιστη αναισθησία ή μέθη. Είναι η μόνη τεχνική που παρεμβαίνει απευθείας στο αιμορροϊδικό πλέγμα, προκαλώντας την οριστική συρρίκνωση του, χωρίς να θίγει ούτε στο ελάχιστο το βλεννογόνο του εντέρου και χωρίς να αφήνει μετεγχειρητικές ουλές εντός του πρωκτού.

Είναι η πιο εξελιγμένη τεχνική από τις λεγόμενες ανώδυνες (LOGO, THD ή HAL ή TRILOGY -απολίνωση με υπέρηχο), η οποία ελαχιστοποιεί τις επιπλοκές και παρενέργειες, ενώ ταυτόχρονα μηδενίζει τις υποτροπές. Είναι μακράν η ασφαλέστερη θεραπεία ακόμη και σε ασθενείς με προβλήματα πηκτικότητας στο αίμα ή σε ασθενείς υπό αντιπηκτική αγωγή. Η θεραπεία γίνεται χωρίς διακοπή των αντιπηκτικών φαρμάκων.

Μετά την επέμβαση δεν απαιτείται νοσηλεία και ο ασθενής επιστρέφει σπίτι του. Την επόμενη ημέρα ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει χωρίς πρόβλημα στις καθημερινές δραστηριότητες του.

Υπό αυτή την έννοια, μην διστάζετε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, απαλλάσσοντας το σώμα σας από τις προβληματικές αιμορροΐδες. Είναι υπόθεση λίγων μόνο λεπτών, που γίνεται μέσα από μία απλή, αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη διαδικασία, η οποία σας εξασφαλίζει οριστική λύση.

Σημείωση 1:

Η ολική αιμορροϊδοπλαστική με Laser είναι μία ανώδυνη μέθοδος, ελάχιστα επεμβατική που διαρκεί λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά και διενεργείται υπό ελάχιστη αναισθησία ή μέθη. Είναι η μόνη τεχνική που παρεμβαίνει απευθείας στο αιμορροϊδικό πλέγμα, προκαλώντας την οριστική συρρίκνωση του, χωρίς να θίγει ούτε στο ελάχιστο το βλεννογόνο του εντέρου και χωρίς να αφήνει μετεγχειρητικές ουλές εντός του πρωκτού.