Μαρτυρίες Ασθενών

Κος Γεώργιος Πυργιώτης

Επιστολή προς τυχόν αναποφάσιστους ασθενείς του γιατρού κ. Αλκ. Παππά

Αγαπητοί συμπάσχοντες,

Επιτρέψτε μου λίγα λόγια για τον γιατρό Αλκιβιάδη Παππά, λόγια ειλικρινά που ίσως βοηθήσουν και εσάς που υποφέρετε από αντίστοιχα προβλήματα στη περιοχή του πρωκτού,να πάρετε απόφαση να απαλλαγείτε από αυτά.

Δεκαπέντε χρόνια είχα επαναλαμβανόμενες ενοχλήσεις που αμελούσα,μου δημιουργήθηκαν συρίγγια στο πρωκτό ,πήρα αγωγή μεγάλη με αντιφλεγμονώδη, οδηγήθηκα σε διάνοιξη συριγγίων δύο φορές ,αλλά πάντα ακολουθούσαν μέρες με δυνατούς πόνους και που όσο κι αν ήθελα να καλύψω ,έκαναν αντιληπτή τη κατάσταση μου στους γύρω μου.

Σε μια τέτοια επώδυνη μέρα μου στην εργασία μου με πλησίασε φιλικό μου πρόσωπο, που τύγχανε να γνωρίζει τις ικανότητες του γιατρού και να τον εμπιστεύεται αφού είχε χειρουργηθεί και ο ίδιος από τον κ.Παππά , οπότε με έφερε σε πρώτη γνωριμία μαζί του.Εγώ βέβαια αναζήτησα και επιπλέον πληροφορίες στο διαδίκτυο, των οποίων την εγκυρότητα επιβεβαίωσε και άλλος γνωστός μου από τον ιατρικό χώρο.Από την πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο του, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ασφάλεια, καθώς η όλη του φυσιογνωμία αποπνέει μέτρο, ευγένεια και πολιτισμό. Μου εξήγησε το σοβαρό βαθμό της κατάστασης μου και μιας και στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχε αρχίσει να υπάρχει πλέον και η χειρουργική επέμβαση ,αποφάσισα να χειρουργηθώ δείχνοντας εμπιστοσύνη στην εμπειρία του και στο εξειδικευμένο πρωκτολογικό κέντρο στο οποίο χειρουργήθηκα . Παρά την πολλαπλότητα των συριγγίων στη περιοχή η μετεγχειρητική μου πορεία εξελίχθηκε ομαλά χωρίς να χρειαστεί ούτε μία μέρα να μείνω στη κλινική.Αμέσως περπάτησα χωρίς κανένα πρόβλημα. , μπόρεσα να καθίσω στη καρέκλα , επισκέφθηκα τη τουαλέτα και με τις συνεχή υποστήριξη του γιατρού,την εμψύχωση του και τη σιγουριά του, ξαναεπανήλθα στη ποιότητα ζωής που εδώ και καιρό είχα ξεχάσει.

Η σύζυγος μου ,Αγγελική Σακκά ,βλέποντας την απλότητα και την αποτελεσματικότητα ενός τέτοιου χειρουργείου,αποφάσισε μέσα σε μια μέρα, αιμορροΐδες που την ταλαιπωρούσαν χρόνια εξ αιτίας δύσκολης γέννας που είχε περάσει στον γιο μας ,να τις καθαρίσει εμπιστευόμενη τον εαυτό της στα χέρια του γιατρού ,εν απουσία μου, αφού ήμουν ακόμη κλινήρης.Πήγε το πρωί και το μεσημέρι στις 2 η ώρα ένα ταξί την έφερε στο σπίτι,ευχαριστημένη που απαλλάχτηκε από τα δικά της ενοχλήματα…

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στο γιατρό μας κ.Αλκιβιάδη Παππά και θέλουμε να του πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όχι επειδή έτσι συνηθίζεται ή από υποχρέωση, αλλά πραγματικά από καρδιάς. Του ευχόμαστε συνεχείς επιτυχίες στην ήδη καταξιωμένη επιστημονική του πορεία και να είναι πάντα καλά, ώστε να μπορεί να βοηθάει με την ικανότητα και την ευγένεια που τον διακρίνει- τα προβλήματα των ασθενών του, βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής τους και χαρίζοντάς τους το πολύτιμο δώρο που όλοι θέλουμε να απολαμβάνουμε,την ποιότητα ζωής.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Πυργιώτης

Χάρης Μανουσάκης

23 Μαΐου 2014

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΡΑΓΑΔΑ ΔΑΧΤΥΛΙΟΥ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ..ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗΤΗ……ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΒΟΥΛΕΣ ΑΛΛΩΝ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑ…ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΛΕΙΖΕΡ…..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΝΟ!!!!!ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ…..ΤΗ ΝΑ ΠΩ….ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΛΑΞΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΟΥΝ……..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ……ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΡΕ…..Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ….

xaris manousakis

Κος Δημήτρης Χονδρογιάννης

Σχόλιο στις 28 Απριλίου

Θέλω να ευχαριστήσω Δημόσια τον κ. Αλκιβιάδη Παππά, χειρούργο Πρωκτολόγο, ο οποίος με απάλλαξε οριστικά και τελεσίδικα από τις αιμορροϊδες 3ου και 4ου βθμού που είχαν κάνει ανυπόφορη την ζωή μου τα τελευταία χρόνια.

Ο καθηγητής αυτός δεν χειρουργεί απλά, κεντάει με το lazer την ευαίσθητη αυτή περιοχή του ανθρώπινου κορμιού.
Από 4/4/2016 ξαναβρήκα την Υγεία μου και το χαμένο χαμόγελό μου και για το λόγο αυτό υποκλίνομαι στην ιατρική του αξιοσύνη και την φοβερή του αυτοπεποίθηση στην αντιμετώπιση των αιμορροϊδων και της πρόπτωσης.

ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ γιατρός αιμορροιδεκτομής/αιμορροϊδοπλαστικής και ΕΞΑΙΡΕΤΟ μέταλλο ανθρώπου.

Τον προτείνω ανεπιφύλακτα και του εύχομαι ολόψυχα ο θεός να του χαρίσει υγεία προκειμένου να απαλλάξει όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μου από την πάθηση αυτή με την επιτυχία που είχε και σε εμένα.

Δημήτρης-Χονδρογιάννης

Κα Κατερίνα Σιδηροπούλου

4 Ιουνίου 2014

Θα ήθελα να πω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στον κ.Παππά που με βοήθησε να απαλλαχτώ από μια μεγάλη ταλαιπωρία και αναφέρομαι για τη κύστη του κόκκυγα.Νιώθω τυχερή που σας γνώρισα και προτείνω ανεπιφύλακτα να απευθύνονται σε εσάς όσοι ενδιαφέρονται για να λύσουν το πρόβλημα τους ανώδυνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο γιατί μου φερθήκατε με Ειλικρίνεια και Ανθρωπιά. Εύχομαι να συνεχίσετε το έργο σας πάντα με Επιτυχίες!!!Ο Θεός να σας οδηγεί και να είστε πάντα καλά!!!!!

Katerina Sidiropoulou‎

Michael Youare

Very profresional doctor and afordable prices for laser treatment.

Κος Τριαντάφυλλος Μαμουνίδης

Μετά από δύο αποτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις κύστης κόκκυγα, ανακάλυψα τον κύριο Παππά, έναν πρωτοπόρο και άξιο γιατρό και υπέροχο άνθρωπο.

Η επέμβαση με laser που μού έκανε ήταν ακριβώς όπως την περιέγραφε στην ιστοσελίδα του: ανώδυνη, γρήγορη, χωρίς ανάγκη νοσηλείας και την επόμενη κιόλας μέρα ήμουν στο γραφείο μου.

Έχουν περάσει ήδη αρκετοί μήνες από την επέμβαση και δεν αισθάνομαι καμιά ενόχληση. Είμαι πιο αποδοτικός στη δουλειά μου, πιο χαρούμενος στην καθημερινότητά μου και λιγότερο γκρινιάρης στο σπίτι μου (η γυναίκα μου σας ευχαριστεί ιδιαιτέρως για το τελευταίο γιατρέ).

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δρ. Αλκιβιάδη Παππά και δημοσίως για όλα όσα έκανε για μένα και την οικογένειά μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Κα Έλενα Βίκτωρος

Γιατρε παιρνω την ευκαιρια να σε ευχαριστησω για την επεμβαση ραγαδας που εκανα πριν εναμισυ χρονο.Υπεφερα τοσο πολυ….. κ μετα ολα κυλισαν τοσο ευκολα.Σας ευχαριστω απο καρδιας κ ο θεος να σας δινει δυναμη κ υγεια να θεραπευετε τους ανθρωπους.

Elena Victoros

Κος Γκιμανές

Είχα κλείσει εισιτήριο από Κύπρο και επισκέφτηκα το γιατρό για την επέμβαση κύστης κόκκυγος στην Αθήνα.

Η φήμη του γιατρού, τόσο για τις επαναστατικές μεθόδους του όσο και για τον άψογο χαρακτήρα του, είναι ευρέως διαδομένη στην Κύπρο και ομολογώ πως η απόφαση μου αυτή ήταν η καλύτερη τόσο σε θέμα υγείας όσο και σε θέμα οικονομίας αφού συνολικά η επέμβαση μαζί με κόστος εισιτηρίων και διαμονής ήταν κατά πολύ λιγότερη από το να πλήρωνα για την συμβατική επέμβαση στη Κύπρο.

Από θέμα αποτελεσματικότητας και ίασής είναι ακριβώς όπως τα περιγράφει ο γιατρός στην σελίδα του: Καθόλου πόνος σε μια επέμβαση που διαρκεί μόλις 15 λεπτά και σχεδόν μηδαμινός χρόνος ανάρρωσης.
Έχω γλιτώσει από πολύ πόνο, μόχθο και ταλαιπωρία.
Θα συνέστηνα τον γιατρό ανεπιφύλακτα.

Κος Νίκος Φραγκουλόπουλος

Άριστη ποιότητα υπηρεσιών από έναν εξαιρετικό γιατρό και άνθρωπο.

Η κριτική μου βασίζεται όχι μόνο σε προσωπική εμπειρία, αλλά και σε απόψεις άλλων ασθενών που έχω συζητήσει κατά καιρούς και χάρη στη δική τους σύσταση τον εμπιστεύτηκα και βρήκα λύση στο πρόβλημά μου – μετά από δύο αποτυχημένες προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις από άλλους γιατρούς.

Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα ως έναν από τους κορυφαίους χειρουργούς στην Ελλάδα με πρωτοποριακό ερευνητικό έργο στις παθήσεις πρωκτού και εντέρου.

Κος Μανώλης Δρίνης

Θελω να Ευχαριστησω και το θελω δημοσια αυτο, μεσα απο την καρδια μου ,τον αξιολογο επιστημονα , χειρουργο Διδακτωρ Πανεπιστημιου Αθηνων,ΚΥΡΙΟΝ Αλκιβιαδην Παππα…τον χαρισματικο ανθρωπο ,που με το αγγελικο του προσωπο και τα

Ευλογημενα απο το θεο χερια του, Χαρισε στη δυσκολη παθηση του πατερα μου την Υγεια του….Και τον βλεπουμε διπλα μας χαρουμενο και Υγιη…Ο Θεος να τον προστατευει παντα και να του δινει δυναμη και αγαπη, και να χαριζει την Υγεια σε ολους τους πονεμενους…Χιλια Ευχαριστω για ολα ,ειναι λιγα…Με ολο το σεβασμο και την εκτιμηση μου… Μανωλης Σταμα Δρινης…………!!!!!

Manolis Drinis‎

Κος Πέτρος Περισυνάκης

18 Αυγούστου

Μόλις 25 μέρες απο την επέμβαση έχω απαλλαγεί απο πόνους και όλα όσα μου είχε προκαλέσει η ραγάδα δακτυλίου. Εχει αλλάξει η ζωή μου έχω ξαναβρεί τον εαυτό μου !!!!!!

Γιατρέ σε ευχαριστώ πολύ ο θεός να σε εχει καλα να θεραπεύεις τον κόσμο!!!!!!

Petros Perisinakis‎

Κος Παναγιώτης Κριάλης

Εξαιρετικός γιατρος

Ευανθία Αγγέλη

Να τον έχει ο Θεός καλά δεν υπάρχει τέτοιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ….

Κος Καραβέλας

Εξαιρετικός γιατρός, έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον, και βέβαια τα αποτελέσματα της επέμβασης ήταν άριστα. Το πρόβλημα των αιμορροΐδων που είχα λύθηκε οριστικά – όπως είχε υποσχεθεί ο γιατρός.

Κα Εύα Γρίβα

Χειρουργήθηκα από τον κύριο Παππά για αιμορροΐδες πριν από δύο μήνες και πραγματικά άλλαξε τη ζωή μου. Εξαιρετικός γιατρός! Ανώδυνη επέμβαση και ανάρρωση.
Γιατρέ μου χαίρομαι ιδιαίτερα που σας εμπιστεύτηκα και που έχετε εισαγάγει αυτές τις καινοτομίες στη χειρουργική των αιμορροΐδων και δίνετε ελπίδα σε τόσους ανθρώπους!
Να σας έχει ο θεός καλά!

Κος Φώτης Ξένος

Με την σειρά μου θελω και εγω να ευχαριστήσω απο καρδιάς τον Δρ. Παππα που με ανέλαβε για την εγχείρηση κυστη κοκκυγος με χρήση laser. Να ενημερώσω οτι εγω που ειμαι ο πιο φοβιτσιαρης στον κοσμο με τα χειρουργεια, εμπιστεύτηκα τον Δρ. Παππα χωρις δεύτερη σκέψη μιας και ειναι κορυφαίος στο είδος του.

Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας μιας και εχουν περάσει 2 εβδομάδες απο την μερα του χειρουργείου οτι δεν ταλαιπωρήθηκα καθολου ουτε ειχα πόνους κτλπ ιςα ισα που απο τις πρώτες μερες μπορούσα να κανω κανονικά όλες μου τις δραςτηριοτητες

Τελος ο Δρ. Παππας ήταν διπλα μου απο την αρχη μεχρι το τελος και οτι απορία ειχα ήταν εκει για να μου εξηγήσει τα παντα!! Ειλικρινά συγχαρητήρια που υπάρχουν τέτοιοι ιατροί στις μερες μας και όπως ανέφερα και στον ιδιο αμα χρειαστεί να ξανακανω την επέμβαση θα την εκανα ευχαρίστως!!

Fotis Xenos

Κος Βελλιώτης

Σας βεβαιώ Ματίνα ότι με εγχείρισε ο κ. Παππάς πρίν δύο χρόνια. Είχα και ραγάδα που με πονούσε αφόρητα εκτός από τις 4ου βαθμού αιμορροΐδες που είχα.

Σε δύο ώρες είχαν τελειώσει όλα. Πήγα με τα πόδια σπίτι μου μετά από την εγχείρηση. Ανώδυνα, αναίμακτα,

Μετά έμαθα ότι και ένας φίλος μου είχε εγχειρισθεί από τον κ.Παππά. Πρίν από 6 μήνες εγχείρησε και την συμπεθέρα μου. Όλοι είχαμε το ίδιο πρόβλημα και θεραπευθήκαμε.

Δεν αφαιρέθηκαν οι αιμορροΐδες μας διότι είναι απαραίτητες διά την καλή λειτουργία τών κενώσεων.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Παππά γιά την καλή μέθοδο που ακολουθεί αλλά και και την οικονομική κατανόηση και συμπεριφορά που διαθέτει

Athan Velliotis