Πρωκτολογικό κέντρο

Στο ειδικό πρωκτολογικό κέντρο, proctoclinic, ο εξειδικευμένος γιατρός βρίσκεται δίπλα σας!

O Δρ. Aλκιβιάδης Φ. Παππάς, Xειρουργός με εξειδίκευση στις ορθοπρωκτικές παθήσεις, είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να σας βοηθήσει στην έγκυρη διάγνωση του προβλήματός σας και να σας προτείνει την πιο αποτελεσματική και ενδεδειγμένη για εσάς θεραπεία.

Μέσα από την εξειδίκευσή του στις ορθοπρωκτικές παθήσεις, τη συνεχή έρευνα και την πολύτιμη εμπειρία του, έχοντας αντιμετωπίσει πάνω από 5500 περιστατικά ασθενών με οξείες και χρόνιες παθήσεις, είναι ο πλέον κατάλληλος σε θέματα που αφορούν όλη την γκάμα των παθήσεων πρωκτού και εντέρου. Αιχμή του δόρατος αποτελούν οι νέες πρωτοποριακές και ανώδυνες τεχνικές που εφαρμόζει για την αντιμετώπιση της αιμορροϊδοπάθειας και της κύστης κόκκυγος.

Η συνεχής εξάσκηση και η σύγχρονη τεχνολογία των LASER μας δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε πρωτοποριακές μεθόδους αντιμετώπισης ακόμα και των δυσκολότερων προβλημάτων του πρωκτού. Με σεβασμό και αφοσίωση στον άνθρωπο και με ουσιαστική επιστημονική προσέγγιση, ο Δρ. Αλκιβιάδης Φ. Παππάς θέτει καθημερινά την επιστήμη και την τεχνολογία στην υπηρεσία της ανθρωπινής υγείας και της ποιότητας ζωής.

πρωκτολογικό κέντρο, Proctoclinic,

Περιγραφή Υπηρεσιών

Στo proctoclinic καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών, θεραπευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών. Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως Μανομετρία πρωκτού και Βιοανάδραση, Υπερηχογράφημα Πρωκτού, Ορθοσιγμοειδοσκόπηση και Laser για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Η θεραπεία των αιμορροΐδων με Laser (Αιμορροϊδοπλαστική με Diode Lasers), η αντιμετώπιση των δύσκολων Περιεδρικών Συριγγίων με Laser (flexible, radiallaserfiber) και η αντιμετώπιση των Ραγάδων του Δακτυλίου και άλλων παθήσεων της περιοχής με Laser παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με όλες τις άλλες θεραπείες και προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις σε δυσεπίλυτα μέχρι σήμερα προβλήματα.

Λίγα λόγια για το Δρ. Aλκιβιάδη Φ. Παππά

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του ως Γενικός Χειρουργός στο Νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάζεται με εξειδικευμένες ιδιωτικές κλινικές ως ειδικός στις παθήσεις εντέρου και πρωκτού.

Υποστηρίζοντας την αξία της δια βίου μάθησης στην ιατρική επιστήμη, ενημερώνεται σε τακτική βάση για τα νέα δεδομένα στον τομέα των παθήσεων πρωκτού και εξειδικεύεται στην εκμάθηση νέων επεμβατικών και μη επεμβατικών μεθόδων. Παράλληλα, συμμετέχει σε ειδικά σεμινάρια και ερευνητικά προγράμματα που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων. Στο πλαίσιο της αφοσίωσής του στο χώρο αυτό, είναι ιδρυτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Πρωκτολογικού Κέντρου Inter. CE.PT.

Οδηγίες πρόσβασης

Το ειδικό πρωκτολογικό κέντρο, proctoclinic, βρίσκεται στο Ηράκλειο Αττικής, στην οδό Φιλλύρων 5. Η πρόσβαση διευκολύνεται τόσο από τα λεωφορεία της περιοχής, όσο και από τον ηλεκτρικό σταθμό του Νέου Ηρακλείου. Για να κατατοπιστείτε καλύτερα μεταβείτε στη σελίδα επικοινωνίας.