Αξιολογήσεις για Δρ. Αλκιβιάδης Φ. Παππάς – Ειδικός Χειρουργός, Πρωκτολογος

Proctoclinic Δρ. Αλκιβιάδης Παππάς Ειδικός Πρωκτολόγος - Χειρουργός

Proctoclinic Δρ. Αλκιβιάδης Παππάς Ειδικός Πρωκτολόγος - Χειρουργός

Address: Φιλλυρών 5, Ηράκλειο 141 22, Ελλάδα

Phone Number: 21 0282 0470

4.9

Based on 73 reviews

Powered by google.

Αντρεας Κοντογεωργιου

Αντρεας Κοντογεωργιου

πριν από 5 μήνες via Google

Μετά από τρεις επεμβάσεις με μαχαίρι επιτέλους κάθομαι και κοιμάμαι σαν Άνθρωπος. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την επέμβαση με leiser!!!! Ευχαριστώ πολύ όλο το team του dr Αλκιβιάδη Παππά.

Fragkos Papanikolakis

Fragkos Papanikolakis

πριν από 2 μήνες via Google

Μετά από απίστευτη ταλαιπωρία στα Χανιά και φρικτούς πόνους από ραγάδα, μου σύστησαν τον κύριο Παππά. Επισκέφθηκα τον γιατρό στο Ιατρικό νέου ψυχικό. Μπήκα Τετάρτη πρωί και την ίδια μέρα το μεσημέρι πήρα εξιτήριο . Το ελάχιστο εκ μέρους μου είναι ένα δημόσιο ευχαριστώ. Ευχαριστώ για όλα εσάς αλλά και όλη την ομάδα σας !!! !0 αστέρια !!!

Σιμος Κικιμενης

Σιμος Κικιμενης

πριν από έναν μήνα via Google

Έκανα επέμβαση πριν δέκα μέρες ακριβώς Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επιστήμονα κύριο Αλκιβιάδη και σε όλη την ομάδα του. Επέμβαση λέιζερ σε ραγαδα και αιμορροΐδων 3 βαθμού. 30 λεπτά υπόθεση. Επιτέλους κοιμάμαι και πάω στο μπάνιο χωρίς να φοβάμαι ότι θα πονέσω. Είχα αρκετή αιμορραγία κάθε φορά που πήγαινα στο μπάνιο κ τρομερους πόνους. Με έσωσε πραγματικά.,μεγάλη ανακούφιση. Καθαρη κλινική όλοι δίπλα σου και μετά την επέμβαση ο γιατρός δίπλα σου σε ότι χρειαστείς. Δεν έχω λόγια να περιγραψω πόσο σωστός και αξιόλογος άνθρωπος είναι. Γιατρέ σε ευχαριστώ πολύ να είσαι πάντα καλά.

elena.vasiliou@hotmail.com Akel.1926

elena.vasiliou@hotmail.com Akel.1926

πριν από μία εβδομάδα via Google

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δρ. Αλκιβιάδη Παππά, κλείνουν τρία χρόνια που εμπιστεύθηκα τον γιατρό. Σε μια δύσκολη περίοδο για την υγεία μου, αναζητώντας λύση στο πρόβλημα μου, για μια δύσκολη περίπτωση περιεδρικού συριγγίου και αφού ψάχνοντας στο διαδίκτυο για το θέμα που με αφορούσε, έβλεπα τι θα μπορούσε να μου συμβεί αν ακολουθουσα την μέθοδο με το χειρουργείο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, πήγα από την Κύπρο για να κάνω την θεραπεία μου με την μέθοδο του γιατρού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό που είναι πάντα δίπλα στους ασθενείς του, όσες φορές και αν το χρειάστηκα, ότι ώρα και αν ήταν, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει. Συγχαρητήρια γιατρέ μου, σε σας και σε όλη την ομάδα σας. Μείνετε έτσι απλός, προσιτός, για να βοηθάτε τον κόσμο που σας έχει τόση ανάγκη. Τιμάτε με τον καλύτερο τρόπο τον όρκο του Ιπποκράτη: «Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω». Σας εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό στη ζωή σας, υγεία πάνω από όλα για σας και την οικογένεια σας!!!