Κος Γεώργιος Πυργιώτης

Επιστολή προς τυχόν αναποφάσιστους ασθενείς του γιατρού κ. Αλκ. Παππά

Αγαπητοί συμπάσχοντες,

Επιτρέψτε μου λίγα λόγια για τον γιατρό Αλκιβιάδη Παππά, λόγια ειλικρινά που ίσως βοηθήσουν και εσάς που υποφέρετε από αντίστοιχα προβλήματα στη περιοχή του πρωκτού,να πάρετε απόφαση να απαλλαγείτε από αυτά.

Δεκαπέντε χρόνια είχα επαναλαμβανόμενες ενοχλήσεις που αμελούσα,μου δημιουργήθηκαν συρίγγια στο πρωκτό ,πήρα αγωγή μεγάλη με αντιφλεγμονώδη, οδηγήθηκα σε διάνοιξη συριγγίων δύο φορές ,αλλά πάντα ακολουθούσαν μέρες με δυνατούς πόνους και που όσο κι αν ήθελα να καλύψω ,έκαναν αντιληπτή τη κατάσταση μου στους γύρω μου.

Σε μια τέτοια επώδυνη μέρα μου στην εργασία μου με πλησίασε φιλικό μου πρόσωπο, που τύγχανε να γνωρίζει τις ικανότητες του γιατρού και να τον εμπιστεύεται αφού είχε χειρουργηθεί και ο ίδιος από τον κ.Παππά , οπότε με έφερε σε πρώτη γνωριμία μαζί του.Εγώ βέβαια αναζήτησα και επιπλέον πληροφορίες στο διαδίκτυο, των οποίων την εγκυρότητα επιβεβαίωσε και άλλος γνωστός μου από τον ιατρικό χώρο.Από την πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο του, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ασφάλεια, καθώς η όλη του φυσιογνωμία αποπνέει μέτρο, ευγένεια και πολιτισμό. Μου εξήγησε το σοβαρό βαθμό της κατάστασης μου και μιας και στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχε αρχίσει να υπάρχει πλέον και η χειρουργική επέμβαση ,αποφάσισα να χειρουργηθώ δείχνοντας εμπιστοσύνη στην εμπειρία του και στο εξειδικευμένο πρωκτολογικό κέντρο στο οποίο χειρουργήθηκα . Παρά την πολλαπλότητα των συριγγίων στη περιοχή η μετεγχειρητική μου πορεία εξελίχθηκε ομαλά χωρίς να χρειαστεί ούτε μία μέρα να μείνω στη κλινική.Αμέσως περπάτησα χωρίς κανένα πρόβλημα. , μπόρεσα να καθίσω στη καρέκλα , επισκέφθηκα τη τουαλέτα και με τις συνεχή υποστήριξη του γιατρού,την εμψύχωση του και τη σιγουριά του, ξαναεπανήλθα στη ποιότητα ζωής που εδώ και καιρό είχα ξεχάσει.

Η σύζυγος μου ,Αγγελική Σακκά ,βλέποντας την απλότητα και την αποτελεσματικότητα ενός τέτοιου χειρουργείου,αποφάσισε μέσα σε μια μέρα, αιμορροΐδες που την ταλαιπωρούσαν χρόνια εξ αιτίας δύσκολης γέννας που είχε περάσει στον γιο μας ,να τις καθαρίσει εμπιστευόμενη τον εαυτό της στα χέρια του γιατρού ,εν απουσία μου, αφού ήμουν ακόμη κλινήρης.Πήγε το πρωί και το μεσημέρι στις 2 η ώρα ένα ταξί την έφερε στο σπίτι,ευχαριστημένη που απαλλάχτηκε από τα δικά της ενοχλήματα…

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στο γιατρό μας κ.Αλκιβιάδη Παππά και θέλουμε να του πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όχι επειδή έτσι συνηθίζεται ή από υποχρέωση, αλλά πραγματικά από καρδιάς. Του ευχόμαστε συνεχείς επιτυχίες στην ήδη καταξιωμένη επιστημονική του πορεία και να είναι πάντα καλά, ώστε να μπορεί να βοηθάει με την ικανότητα και την ευγένεια που τον διακρίνει- τα προβλήματα των ασθενών του, βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής τους και χαρίζοντάς τους το πολύτιμο δώρο που όλοι θέλουμε να απολαμβάνουμε,την ποιότητα ζωής.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Πυργιώτης